Arpagic cu carne

Printeaza

 Arpagic cu carne

Ingrediente:Arpagic cu carne

  • 1 kg carne
  • 1 lingură untură
  • 1 ceapă
  • 500 g ar­pagic
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 1 păhărel vin
  • 1 foaie de dafin
  • 2 căţei de usturoi
  • puţin oţet
  • 1- 2 roşii

Mod de preparare:

Alegem carne de la coaste, o tăiem în bucăţi şi o punem într-o cratiţă cu un­tură şi cu o ceapă tăiată mărunt. Pră­jim bine, punem sare şi piper. Adău­găm bulionul de roşii, vinul, o ceaşcă de apă clocotită. Amestecăm bine şi lăsăm să fiarbă încet.

Curăţăm arpagicul şi îl prăjim într-o tigaie cu puţină grăsime. Cand s-a muiat puţin, îl turnăm în cratiţa cu came. Pu­nem foaia de dafin şi usturoiul Adău­găm puţin oţet. Aşezăm deasupra roşiile  tăiate în două şi fără seminţe. Dăm man­carea la cuptor şi lăsăm să fiarbă în­cet, pînă scade.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. V-a placut?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.