Aripioare de pui in crusta de parmezan

Printeaza

Aripioare de pui in crusta de parmezan din: aripioare de pui, parmezan, patrunjel, oregano, paprika, sare, piper, unt.

 

Ingrediente:

  • 1.8 kg aripioare de pui
  • 160 gr parmezan
  • 2 linguri patrunjel uscat
  • 1 lingura oregano uscat
  • 2 lingurite paprika
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 60 gr unt

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Combinati parmezanul cu patrunjel, oregano, paprika, sare si piper.

Pregatiti o tava cu hartie de copt. Topiti untul si dati carnea prin unt apoi prin mixul de parmezan si aranjati in tava.

Dati la cuptor timp de 1 ora. Daca serviti pentru mai multe persoane reteta de Aripioare de pui in crusta de parmezan se poate dubla in ceea ce priveste ingredientele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aripioare de pui in sos dulce acrisor

Aripioare de pui in sos dulce acrisor din: aripioare de pui, unt, otet, zahar brun, suc de ananas, ketchup, mustar, sare. Ingrediente: 2 kg aripioare de pui unt 50ml otet 50gr zahar brun 1 cutie suc de ananas 50ml ketchup 1 lingurita mustar sare, dupa gust     Mod de preparare: Prajiti aripioarele in unt […]

retete

Aripioare de pui marinate in soia

Aripioare de pui marinate in soia din: aripioare de pui, sos de soia, zahar brun, mustar dijon, pudra de usturoi. Sosul de soia este bogat in proteine, minerale si fitonutrienti, precum si in aminoacizi esentiali, care sunt necesari pentru o dieta sanatoasa. De asemenea, poate fi utilizat ca sursa alternativa de proteine pentru cei care […]

 

retete

Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante din: margarina, aripioare de pui, sos iute, miere, tabasco, piper cayenne. Ingrediente: 1 kg aripioare de pui 3 linguri margarina 100 ml sos iute, dupa preferinta 2 linguri miere 10 picaturi tabasco 2 lingurite piper cayenne (optional)     Mod de preparare: Prajiti aripioarele timp de 20 se minute. Intre timp […]

 

Tocana de ied

Aripioare de pui cu ierburi aromate

Aripioare de pui cu ierburi aromate din: parmezan, oregano, patrunjel, sare, margarina, aripioare de pui. Ingrediente: 200 gr parmezan 2 lingurite oregano 4 lingurite patrunjel 1 lingurita sare 2 linguri margarina 1 kg aripioare de pui     Mod de preparare: Intr-o tava asezati hartie de copt. Topiti margarina si pregatiti aripioarele. Intr-un bol amestecati […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.