Aripioare picante si crocante

Printeaza

Aripioare picante si crocante din: aripioare de pui, lapte batut, sare, usturoi, ceapa, sos picant, zahar, faina, fulgi de porumb, oua, ulei.

Ingrediente:Aripioare picante si crocante

  • 12 aripioare de pui sare
  • 500 ml lapte bătut
  • 4 căţei usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 2-3 linguri sos picant
  • o lingură zahăr
  • o lingură sare
  • 375 g făină
  • o lingură pudră de ceapă
  • o lingură pudră de usturoi
  • 100 g fulgi de porumb
  • 3 ouă
  • 60 ml sos picant
  • 60 ml apă
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele bătut cu usturoiul, ceapa tăiată, sosul picant şi sare si se ung aripioarele. Se lasă la rece trei ore.

Se amestecă zahărul, sarea, praful de ceapă şi de usturoi şi se presară carnea ştearsă de marinată. Făina şi fulgii de porumb mărunţiţi se amestecă, ouăle se bat cu apa, sosul picant şi praful de usturoi.

Aripioarele se trec prin făină, apoi prin ouă, iar prin făină şi se pun la prăjit în ulei.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • aripioare crocante fara fulgi de porumb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.