Aripioare picante la gratar

Printeaza

Aripioare picante la gratar din: aripioare de pui, sare, piper, ulei, unt, usturoi, sos iute, pudra de ceapa, praf de chili, zahar.

Ingrediente pentru aripioare: Aripioare picante la gratar

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 1/2 lingurite de sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • ulei

Ingrediente pentru sos iute:

  • 6 linguri de unt nesărat
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1/4 ceasca plus 2 linguri sos iute
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/2 linguriță pudra de ceapă
  • 1/2 linguriță praf de chili
  • 3/4 linguriță zahar

 

Mod de preparare:

Se încălzește grătarul la mediu.

Asezonati aripile de pui cu sare și piper. Ungeti cu ulei si adaugati pe gratar. Rumeniti pe toate partile.

Între timp, pregatiti sosul. Combinati untul si usturoiul intr-un castron la microunde timp de 1 minut. Se adauga sosul iute, sare, praf de ceapa, praf de chili și zahăr.

Serviti cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.