Aripioare picante cu oregano

Printeaza

Aripioare picante cu oregano din: aripioare de pui, usturoi, boia, oregano, piper, sos de rosii, sare.

Ingrediente:Aripioare picante cu oregano

  • 12 aripioare de pui
  • 2 linguri pudra de usturoi
  • 2 linguriţe piper negru
  • 2 linguriţe boia iute
  • 2 linguri oregano
  • 4-5 linguri sos de roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Se trec aripile sub un jet de apă si se pun la scurs.

Se amestecă sosul de roşii cu pudra de usturoi, piperul, boiaua, sarea şi oregano. Se lasă aripioarele în acest sos timp de o noapte.

A doua zi se frig pe grătarul foarte bine încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.