Aripioare picante cu miere

Printeaza

Aripioare picante cu miere din: aripioare de pui, usturoi, ceapa verde, ceapă albă, fulgi de chili, miere, vin, ulei, sare, piper roşu boabe.

Aripioare_picante_cu_miere

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 1 ceapă albă
  • 2 linguri de fulgi de chili
  • 3 linguri de miere
  • 1 pahar de vin
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper roşu boabe

Mod de preparare:

Spală şi curăţă aripioarele. Zdrobeşte usturoiul. Toacă mărunt ceapa verde şi pe cea albă. Pisează piperul. Amestecă toate ingredientele tocate, adaugă fulgii de chili şi lasă deoparte.

Unge aripioarele cu un amestec din vin, miere, ulei şi sare. Dă-le la cuptor 20 de minute sau până se pătrund. Serveşte aripioarele calde, cu amestecul de ceapă verde şi albă, usturoi şi fulgi de chili.

Aripioare picante cu miere

Aripioare_picante_cu_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.