Aripioare pane cu fulgi de porumb

Printeaza

Aripioare pane cu fulgi de porumb din: aripioare de pui, faina, oua, mustar, usturoi, fulgi de porumb, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente: Aripioare pane cu fulgi de porumb

  • 12 aripioare de pui
  • 250 g făină
  • 2 albuşuri
  • 3 linguri muştar
  • o linguriţă pudră de usturoi
  • fulgi de porumb
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Aripioarele bine curăţate şi uscate se trec prin albuşurile bătute cu muştarul. Se lasă deoparte. Se amestecă făina cu fulgii de porumb mărunţiţi, boiaua, pudra de usturoi, piperul şi sarea.

Se încinge uleiul într-un vas adânc. Se trec aripioarele prin amestecul cu fulgi de porumb. Se prăjesc în baie de ulei şi se scot pe şervete de hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.