Aripioare glazurate cu scortisoara

Printeaza

Aripioare glazurate cu scortisoara din: aripioare de pui, scortisoara, cuisoare, piper, sos de ardei, sos de soia, sos stridii, ardei iute.

Ingrediente:Aripioare glazurate cu scortisoara

  • aripioare pui
  • scorţişoară
  • cuişoare
  • piper
  • sos ardei
  • sos soia
  • sos stridii
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Aşadar, se spala aripioarele, apoi se pun la fiert în apă cu sare (puţină sare). Pentru a avea o supă aromată, dar şi pentru a avea aripioare aromate, se pune în oală un baton de scorţişoară, câteva cuişoare şi câteva boabe de piper.

Dupa ce au fiert 20 de minute se scot pe o farfurie.

Se prepara glazura: peste sosul de ardei se pun trei linguri de sos de soia. Se adauga două linguri de sos de stridii.

Daca va place iute se poate adauga peste sosuri nişte fulgi de ardei iute. Apoi se amesteca bine în vas. Se tavaleste fiecare aripioară prin glazură. Se aseaza aripioarele pe o foaie de copt, într-o tavă, fără grăsimi, fără apă. Se pune tava în cuptorul încins, la 200 de grade. Se lasa un sfert de oră.

Se serveste cu salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.