Aripioare fripte

Printeaza

O reteta de aripioare fripte din: aripioare, pasta de rosii, zahar, ulei, otet, piper rosu si sare.

Ingrediente:Aripioare fripte

  • 8 aripioare
  • 50 g pasta de rosii
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita piper rosu zdrobit
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Preparam sosul. Incingem uleiul Intr-o craticioara, punem pasta de rosii, sarea, zaharul, piperul si otetul. Fierbem 3 minute si adaugam piperul rosu.

Punem aripioarele pe gratarul bine Incins si le ungem cu sosul marinat. Servim cu chipsuri de cartofi sau orez simplu.

Aripioare fripte

Aripioare fripte

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.