Aripioare de pasăre, în vin

Printeaza

Aripioare de pasăre, în vin din: aripioare, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin, margarina, patrunjel.

Ingrediente:Aripioare_de_pasare_în_vin

  • 1/2 kg aripioare
  • 200-300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g bacon
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai mărunt ceapa, apoi o căleşti în ulei încins. Adaugi baco- nul tăiat fâşii şi ciupercile tăiate feliuţe.

Le laşi 10 minute să se călească împreună. In altă tigaie, topeşti margarina, în care adaugi aripioarele curăţate, spălate şi tăiate în două.

După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, le pui peste ceapă, torni vinul şi laşi să fiarbă totul la foc mic, 15 minute.

La final presari pătrunjel proaspăt tocat.

Aripioare de pasăre în vin

Aripioare_de_pasare_în_vin

Pofta buna!

 

 

 

Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass

Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]

retete

Aripioare de pui crocante la air fryer

Aripioare de pui crocante la air fryer din: aripioare de pui, ulei de masline, paprika, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, pipet negru. Această rețetă simplă și delicioasă îți va aduce aripioare de pui crocante și suculente folosind air fryer-ul. Aripioarele de pui sunt asezonate cu o combinație de condimente pentru a adăuga savoare […]

 

Tocana de ied

Aripioare de pui cu ierburi aromate

Aripioare de pui cu ierburi aromate din: parmezan, oregano, patrunjel, sare, margarina, aripioare de pui. Ingrediente: 200 gr parmezan 2 lingurite oregano 4 lingurite patrunjel 1 lingurita sare 2 linguri margarina 1 kg aripioare de pui     Mod de preparare: Intr-o tava asezati hartie de copt. Topiti margarina si pregatiti aripioarele. Intr-un bol amestecati […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.