Aripioare cu miere şi muştar

Printeaza

Aripioare cu miere şi muştar din: mustar de dijon, miere, cimbru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Aripioare_cu_miere_si_mustar

  • 1/2 ceasca mustar de Dijon
  • 1/2 ceasca miere
  • 1/2 lingura cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Amestecaţi muştarul, mierea, cimbrul şi sarea. Pudraţi aripile cu puţin cimbru şi piper, coaceţi-le 20 min, la foc mediu, în cuptorul încins, pe o tavă unsă cu ulei. Ungeţi cu sosul de miere aripile precoapte şi puneţi-le pe grătar. Când încep să se rumenească, întoarceţi-le de câteva ori, ungându-le cu sos de fiecare dată.

Aripioare cu miere şi muştar

Aripioare_cu_miere_si_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.