Arhar Dal – specialitate pakistaneza

Printeaza

Arhar Dal – specialitate pakistaneza din: arhar dai, chilli roşii, praf de şofran, tamarind, sare.

Ingrediente:Arhar_Dal

  • 30 g arhar dai
  • 12 chilii roşii întregi
  • 2 linguriţe praf de şofran
  • 4 g tamarind
  • sare după gust

Mod de preparare:

Spălaţi dal-ul puneţi-l în cratiţă cu condimentele şi fierbeţi până se înmoaie, iar apa scade aproape complet. Luaţi de pe foc şi zdrobiţi-le cu o lingură de lemn.

Adăugaţi tamarind la apă şi fierbeţi în continuare, adăugând puţină apă. Luaţi de pe foc. Prăjiţi feliile de ceapă în unt până se rumenesc şi adăugaţi-le, împreună cu untul fumegând.

Arhar Dal – specialitate pakistaneza

Arhar_Dal

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.