Ardei umpluti englezesti

Printeaza

Ardei umpluti englezesti

Ingrediente:

  • 10 ardei graşi
  • 300 g carne afumată fiartă
  • 4 ouă fierte tari
  • 2 castraveţi mici muraţi
  • 250 ml smântână
  • 60 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Ardeii se taie în două, se curăţă de cotor şi seminţe, apoi se umplu cu carnea afumată şi tăiată mărunt, amestecată cu ouăle şi castraveţii tăiaţi mărunt, care se leagă cu smântână.

Se aşază ardeii unul lângă altul într-un vas termorezistent uns cu unt, se stropesc cu smântână rămasă şi se presară deasupra untul rămas.

Se coc în cup­tor, la foc potrivit.

Ardei umpluti englezesti

     

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.