Ardei umpluti cu spanac si feta

Printeaza

Ardei umpluti cu spanac si feta din: ulei de masline, usturoi, ceapa, rosii, supa de legume, oregano, grau, nuci de pin, ardei, spanac, feta, sare, piper.

Ingrediente: Ardei umpluti cu spanac si feta

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 catei usturoi, tocat
  • 1 ceapă mică, tocata
  • 450 g rosii tocate
  • 2 1/2 cesti de supa de legume
  • 2 1/2 lingurițe oregano uscat
  • 1 cană grau
  • ¼ cani de nuci de pin
  • 3 ardei mari, taiati in jumatati
  • 1 ½ cesti spanac, tocat
  • 1 ceasca feta
  • sare și piper negru

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratita la foc mediu. Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 4-5 minute. Adăugați roșiile, supa, oregano și graul.

Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul si gătiți, parțial acoperit, aproximativ 30 de minute.

Între timp, aranjați nucile pe o foaie de copt si prajiti în cuptor timp de aproximativ 5-7 minute. Pastrati apoi deoparte sa se raceasca.

Aranjați jumătățile de ardei pe o foaie de copt in tava, ungeti cu 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Coaceți aproximativ 20-25 de minute.

Când graul este complet gatit și toata supa este absorbita, se adaugă nucile de pin și spanacul tocat. Se adaugă feta și se amestecă până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper.

Umpleti jumătățile de ardei si, dupa preferinta, mai presarati branza feta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.