Ardei umpluti cu soia si orez
PrinteazaArdei umpluti cu soia si orez din: ardei, soia, orez, ceapa, ciuperci, ulei, supa de legume, porumb, sare, piper, cascaval.
- 4 ardei graşi mari
- 100 g soia granule
- 100 g orez cu bobul lung
- 1 ceapă
- 3 ciuperci
- 4 linguri ulei
- 300 ml supă de legume
- 100 g porumb
- sare
- piper
- caşcaval vegetal
Mod de preparare:
Fierbi granulele de soia în apă condimentată după gust, 15 minute, strecori şi dai deoparte să se scurgă bine. Alegi orezul, îl speli şi îl opăreşti 5 minute, apoi îl strecori şi îl clăteşti cu apă rece.
Toci ceapa fin, o căleşti în ulei bine încins, până devine sticloasă. Adaugi granulele de soia, ciupercile tăiate fin, orezul şi porumbul.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă totul 20 de minute, amestecând permanent ca să nu se prindă. Tai ardeii pe jumătate şi scoţi seminţele, îi umpli cu compoziţia de orez şi soia.
Ii aşezi într-o formă termorezistentă, torni peste ei supa de legume, presari caşcaval răzuit şi dai la cuptor 20 de minute.
Ardei umpluti cu soia si orez
Pofta buna!