Ardei umpluti cu salata de vinete

Printeaza

Ardei umpluti cu salata de vinete din: ardei, vinete, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, frunze de telina, piper, sare.

Ingrediente:Ardei umpluti cu salata de vinete

  • 600 g ardei gras
  • 1 kg vinete
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • frunze de telina
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se coc pe plită pe toate părţile şi se lasă să se răcească. Se curăţă şi se lasă la scurs, înţr-o tavă aşezată în poziţie înclinată. Când s-au scurs suficient, vinetele se toacă mărunt, cu un satâr din lemn. Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă fin. Se amestecă bine, cu o lingură de lemn, vinetele, ceapa şi uleiul, se adaugă sare şi piper după gust. Ardeii se spală bine, se curăţă de cotoare şi seminţe şi se umplu cu salata de vinete. Se acoperă cu căpăcele din feliuţe de roşii.
Se servesc reci.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.