Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean

Printeaza

Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean din: ardei graşi, telemea, branza dulce, unt, hrean.

Ingrediente:Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean

  • 5 ardei graşi
  • 200 g telemea
  • 100 g brânză dulce
  • 50 g unt
  • 1 rădăcină de hrean

Mod de preparare:

Speli ardeii şi îi tai în jumătate, pe lungime, îndepărtezi cotorul cu seminţele, obţinând nişte bărcuţe pe care le vei umple.

Dai telemeaua pe răzătoarea fină şi o amesteci cu brânza dulce şi untul moale, păstrat 1/2 oră la temperatura camerei. Cureţi rădăcina de hrean şi o dai pe răzătoarea mică.

Freci pasta de brânză cu o lingură de lemn şi adaugi hreanul ras. Umpli ardeii cu com­poziţia de brânză şi îi păs­trezi în frigider cel puţin 1/2 oră, până se întăreşte îi ornezi după imaginaţie şi îi serveşti la o masă festivă, alături de ouă umplute, rulouri de şuncă şi alte aperitive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.