Ardei umpluti cu mozzarella, masline si cuscus

Printeaza

Ardei umpluti cu mozzarella, masline si cuscus din: ardei graşi, cuscus, ceapa rosie, gogosari, mozzarella, unt, rosii, rondele de măsline, sare, busuioc verde, unt.

 

Ingrediente:

  • 5 ardei graşi
  • 200 g cuşcuş
  • 1 ceapă roşie
  • 2 gogoşari
  • 300 g mozzarella
  • 50 g unt
  • 2 roşii
  • 150 g rondele de măsline
  • sare
  • busuioc verde mărunţit
  • 1 lingură unt pentru vas

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o înăbuşi în unt topit, până devine sticloa­să.

Cureţi gogoşarii, îi tai în felioare subţiri şi îi adaugi peste ceapă.

Amesteci pen­tru 1-2 minute, după care stingi cu puţină apă călduţă şi pui măslinele şi roşiile, în prealabil decojite şi mărunţite.

După ce au scăzut, sărezi şi condimentezi cu piper şi busuioc după gust.

Iei tigaia de pe foc, adaugi cuşcuşul, amesteci şi acoperi cu un capac. Tai brânza în cubuleţe.

Speli ardeii, îi cureţi, îi tai pe jumătate, în lungime şi îi aşezi într-un vas termo rezistent uns cu unt.

Ii umpli cu compoziţia preparată şi presari deasupra mozzarella.

Introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru 30de minute. îi serveşti decoraţi cu frunze de busuioc verde.

Ardei umpluti cu mozzarella, masline si cuscus

Ardei_umpluti_cu_mozzarella_masline_si_cuscus

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.