Ardei umpluti cu mei si piept de pui

Printeaza

Ardei umpluti cu mei si piept de pui din: mei, piept de pui, ceapa, rosie, morcovi, suc de rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ardei umpluti cu mei si piept de pui

  • 100 g mei
  • 300 g piept de pui tocat
  • 2 cepe
  • 1 roşie
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii graşi se curăţă, se spală şi se lasă la scurs. Meiul se spală în mai multe ape. Se toacă mărunt ceapa şi morcovul.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se călesc ceapa şi morcovul tocate; se adaugă carnea, amestecând, apoi meiul, sucul de roşii, sarea şi piperul, amestecând continuu.

La final se presară pătrunjelul tocat.

Se umplu ardeii, punând deasupra, în loc de căpăcele, felii subţiri de roşii. Se aşază într-o oală de lut înmuiată în prealabil în apă rece.

Se acoperă ardeii cu apă şi se dau la cuptor timp de 60-90 min. Se servesc calzi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.