Ardei umpluti cu cruditati

Printeaza

Ardei umpluti cu cruditati din: ardei, telina, morcovi, mere, lamaie, rosii, ulei, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ardei umpluti cu cruditati

  • 4 ardei grasi mari
  • 1 telina marisoara
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 1 lingura de ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii, apoi se curăţă de cotoare şi de seminţe, lăsându-i întregi în rest. Se curăţă merele, morcovii şi ţelina, apoi se dau pe răzătoarea mare şi se pun într-un castron încăpător. Se stropesc cu zeanjă de lămâie, se adaugă o lingură de ulei şi sare după gust. Se amestecă bine, până se omogenizează compoziţia. Cu ea, se umplu ardeii, acoperindu-i cu căpăcele obţinute din feliuţe de roşie.
Se va obţine un efect deosebit dacă, pe lângă aceste căpăcele, se va înfige câte un firişor de pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.