Ardei umpluti cu cartofi

Printeaza

 Ardei umpluti cu cartofi

Ingrediente:Ardei umpluti cu cartofi

  • 8 ardei potriviţi
  • 1/2 kg cartofi
  • 5 cepe potrivite
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • condiment tip
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi îi pui la fiert cu tot cu coajă. Cât fierb cartofii, speli, cureţi ardeii şi îi laşi să se scurgă. Cureţi de coajă cartofii fierţi şi îi tai cuburi.

Cepele tă­iate mărunt le pui să se că- în ulei şi după ce s-au aurit, adaugi cartofii şi o ceaşcă de apă. Amesteci me­reu ca să nu se prindă, potriveşti de sare şi piper. Laşi să fiarbă ca să scadă bine, în aşa fel încât să fie ca o pastă groasă.

Inainte de a fi complet gata, pui bulion şi laşi să dea un clocot. Cu pasta aceasta de cartofi umpli ardeii pe care îi aşezi frumos, unul lângă altul într-o cratiţă sau tavă, torni o cană cu apă şi puţin ulei şi adaugi şi puţin condiment ca să aibă gust sosul.

Dai totul la cuptor pentru 20 de minute. După ce îi scoţi, presari pătrunjel tocat fin.

Ardei umpluţi cu cartofi

Ardei umpluti cu cartofi

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu prea sunt fana ardei umpluti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.