Ardei umpluti cu carne de oaie

Printeaza

Ardei umpluti cu carne de oaie din: ardei, ceapa, carne de oaie, sare, piper, orez, boia, patrunjel, telina, rosii cherry, ou.

Ingrediente:Ardei umpluti cu carne de oaie

  • 12 ardei
  • 1 ceapa
  • 1/2 kg carne tocata de oaie
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
  • 1 lingurita boia dulce
  • verdeata (patrunjel, telina)
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou

Mod de preparare:

Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o cratita, ii acoperi cu apa, iar in interiorul ardeilor adaugi rosiile cherry.

Lasi sa fiarba ardeii si apoi ii servesti cu smantana deasupra sau simpli.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.