Ardei umpluti cu carne de curcan si ceapa verde 

Printeaza

Ardei umpluti cu carne de curcan din: usturoi, ceapa verde, carne de curcan, ardei gras.

Poate iti place si:

Ardei umpluti cu ton si amestec de salata verde, capere si frunze de capere

Ardei umpluti cu ton si masline verzi

Ardei umpluti cu ton si masline verzi din: ardei grasi, ton, masline verzi, ceapa verde, branza de burduf, ceapa rosie, busuioc. Ingrediente: 4 ardei graşi roşii Pentru umplutura 1: 2 conserve ton 50 g măsline verzi cu ardei, feliate 2 fire ceapă verde Pentru umplutura 2: 200 g brânză de burduf 1/2 ardei gras galben […]

Ardei umpluti cu branza telemea

Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza, telemea, oua, busuioc, cimbru, patrunjel, ardei, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei graşi 200 g brânză de vaci 200 g telemea 2 ouă  1 lingură busuioc proaspăt 1 linguriţă cimbru 1 lingură pătrunjel verde 1/2 ardei iute 4 căţei usturoi ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Ingrediente Ardei umpluti cu carne de curcan si ceapa verde:

Ardei umpluti cu carne de curcan si ceapa verde

  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapă verde
  • 300 g carne tocata de curcan
  • 5 ardei grasi
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare Ardei umpluti cu carne de curcan si ceapa verde:

Pregatiti carnea. Tocati legumele si amestecati cu carnea si asezonati. Curatati ardeii.

Umpleți cu amestecul de carne si dati la cuptor la 180C timp de 20 de minute. Puteti servi cu smantana.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Ardei umpluti cu hrisca

Ardei umpluti cu hrisca

Ardei umpluti cu hrisca din: ardei, seminte de floarea-soarelui, nuci, hrisca, conopida, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei 1/2 cană seminţe floarea-soarelui crude 1/2 cană nuci 1/2 cană hriscă 2 bucheţele conopidă 1 căţel de usturoi 4 rosii deshidratate cimbru oregano sare piper   Mod de preparare: Se lasă la înmuiat hrişcă, nucile şi […]

Ardei umpluti cu peste (ton)

Ardei umpluti cu peste (ton) din: ton, ardei, capere, ceapa, faina, mustar, smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 castraveţi muraţi 75 g unt 1 ceapă roşie 100 g faina 150 ml smântână sare şi piper 1 lingură muştar rozmarin ardei 500 g ton capere   Mod de preparare: Se prepară sosul: se rad 3 castraveţi muraţi […]

Reteta zilei: Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume din: ulei de masline, ceapa rosie, dovelecel, ciuperci, usturoi, rosii, pasta de tomate, nuci de pin, busuioc, ardei gras, branza, sare, piper, busuioc. Ingrediente:  1 lingura ulei de masline 1 ceapa rosie, tocata 1 dovlecel, tocat 115gr ciuperci, tocate 1 catel usturoi, tocat 400gr rosii din conserva 1 lingura pasta de […]

Ardei umpluti cu varza

Ardei umpluti cu varza si morcov

Ardei umpluti cu varza si morcov din: ardei, varza, morcovi, varza rosie, telina, hrean, conopida, sfecla rosie, otet, sare grunjoasa. Ingrediente: (pentru un borcan de 5l) 10 ardei graşi potriviţi 1 varză de 1 kg 3-4 morcovi mari 1 kg varză roşie 1 căpăţână ţelină cu frunze 2 rădăcini hrean 1 conopidă potrivită (sub 1 […]

Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu cas de oaie

Ardei umpluti cu cas de oaie din: unt, cas de oaie, boia, chimen, ardei gras rosu, ardei gras galben. Ingrediente: 100 g unt 200 g caş de oaie 1/2 linguriţă boia 1/2 linguriţă chimen 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben   Mod de preparare: Se taie rondele ardeii; ce rămâne se taie mărunt. […]

Ardei gogoşar umpluţi cu pateu vegetal

Ardei umpluti cu soia si orez

Ardei umpluti cu soia si orez din: ardei, soia, orez, ceapa, ciuperci, ulei, supa de legume, porumb, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 4 ardei graşi mari 100 g soia granule 100 g orez cu bobul lung 1 ceapă 3 ciuperci 4 linguri ulei 300 ml supă de legume 100 g porumb sare piper caşcaval vegetal   […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.