Ardei umpluti cu branza telemea

Printeaza

Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza, telemea, oua, busuioc, cimbru, patrunjel, ardei, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_branza_de_capra

  • 4 ardei graşi
  • 200 g brânză de vaci
  • 200 g telemea
  • 2 ouă 
  • 1 lingură busuioc proaspăt
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 lingură pătrunjel verde
  • 1/2 ardei iute
  • 4 căţei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza de vaci cu telemeaua rasă, ouăle, busuiocul tocat, cimbrul, pătrunjelul, ardeiul iute tăiat, căţeii de usturoi pisaţi, sare şi piper, după gust. Omogenizezi bine toate ingredientele.

Tai capacele ardeilor, îi cureţi de seminţe, îi speli şi îi laşi puţin la scurs. Ii umpli apoi cu pasta de brânză, acoperi cu capacele, îi ungi cu ulei, îi aşezi pe grătarul încins şi îi frigi pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.