Ardei umpluţi cu branză si cartofi

Printeaza

Ardei umpluţi cu branză si cartofi

Ingrediente:Ardei umpluţi cu branză si cartofi

  • 10 ardei graşi (de la congelator)
  • 6-7 cartofi mari
  • 200 g brânză telemea
  • 1 lin­gură pastă de ardei
  • 1 pahar ulei sau grăsime
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi dai prin răzătoarea mare şi îi prăjeşti până se rumenesc şi se înmoaie, apoi îi dai deoparte. Adaugi peste ei telemeaua dată prin râzătoare, sare, piper şi pasta de ardei şi umpli ardeii decongelaţi.

Cureţi apoi un cartof, îl tai felii şi pui câte un capac. Ii aşezi într-o cratiţă unsă cu ulei şi îi coci la cuptor, la foc mare 15-20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.