Ardei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar

Printeaza

Ardei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar din: ardei graşi, ciuperci, dovlecei, gogoşar roşu, sare, ceapă, cuşcuş, sos de roşii, ulei.

 

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_ciuperci_dovlecel_si_gogosar

  • 4 ardei graşi
  • 120 g ciuperci
  • 200 g dovlecei
  • 1 gogoşar roşu
  • sare după gust
  • 1 ceapă
  • 30 g cuşcuş
  • 60 ml sos de roşii
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi cureţi de cotoare şi de seminţe.

Ceapa tăiată mărunt o înăbuşi în ulei încins, împreu­nă cu 5 linguri apă.

Adaugi do­vlecelul, gogoşarul şi ciupercile tăiate cubuleţe, laşi câteva minu­te, după care adaugi cuşcuşul.

Umpli ardeii cu acest amestec şi aşezi totul într-un vas termorezistent.

Torni deasupra sosul de roşii şi dai la cuptor, la foc moderat, pentru 30-40 de minute.

Serveşti ardeii umpluţi calzi.

Ardei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar

Ardei_umpluti_cu_ciuperci_dovlecel_si_gogosar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.