Ardei umpluţi cu brânză de vaci

Printeaza

Ardei umpluţi cu brânză de vaci din: ardei grasi, telemea, branza de vaci, unt, marar, ceapa.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_brânza_de_vaci

  •  4-5 ardei rgasi
  • 200 g telemea
  • 200 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii de codiţe şi vinişoare, apoi îi umpli cu un ames­tec preparat din telemea, brânza de vaci, untul, mărarul tocat fin şi ceapa tocată mic.

Dai la rece ardeii pentru a se întări umplutura, apoi îi serveşti tăiaţi în felii potrivite.

Ardei umpluţi cu brânză de vaci

Ardei_umpluti_cu_brânza_de_vaci

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

retete

Ardei umpluti cu branza telemea

Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza telemea si branza de vaci, unt, marar, ceapa, rosie. Ingredinete: 4 ardei 1 ceapa 200 gr. brinza telemea 50-100 gr. brinza de vaci 1 lingura marar tocat 50 gr. unt 1 rosie   Mod de preparare: Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, […]

Ardei umpluţi cu brânza

Ardei capia umpluti cu branza si ou

Ardei capia umpluti cu branza si ou din: branza, oua, ardei capia, patrunjel. Ingrediente: 500 g brânză 3 ouă ardei capia pătrunjel     Mod de preparare: Se sfărâmă brânza cu o furculiţă şi se amestecă bine ccu ouăle şi pătrunjelul verde tocat mărunt. Se umplu cu acest amestece ardeii şi se pun într-o tavă. […]

Ardei umpluti cu branza si patrunjel

Ardei umpluti cu branza si patrunjel

Ardei umpluti cu branza si patrunjel din: branza uscata, oua, ardei capia, patrunjel. Ingrediente: 500 g brânză uscată 3 ouă ardei capia pătrunjel Mod de preparare: Se sfărâmă brânza cu o furculiţă şi se amestecă bine ccu ouăle şi pătrunjelul verde tocat mărunt. Se umplu cu acest amestece ardeii şi se pun într-o tavă. Se […]

Ardei capia umpluti cu branza

Ardei capia umpluti cu branza dulce

Ardei capia umpluti cu branza dulce din: ardei, branza, marar, ceapa, salata, oua, smantana. Ingrediente: 6-8 ardei capia mari 200 g brânză dulce 100 g brânză de burduf sau brânză cu mucegai mărar tocat ceapă verde frunze de salată 3 ouă fierte tari smântână   Mod de preparare: Curăţaţi ardeii şi spălaţi-i, tăiaţi căpăcele în […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Aneta Bogdan

    Un aperitiv delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.