Ardei picanti pentru iarna

Printeaza

Ardei picanti pentru iarna din: ardei iuti, sare, otet, ulei de masline.

Ingrediente:Ardei_picanti_pentru_iarna

  • un kg ardei iuti, foarte mici
  • sare
  • otet
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se spală foarte bine ardeii şi se taie codiţa lăsând să se vadă interiorul. Se alternativ cu sare într-un tifon aşezat într-o strecurătoare şi ultimul strat de ardei se.stropeşte cu oţet.

Se strânge tifonul, se aşază o greutate şi se lasă aşa 24 de ore. Se pun ardeii în sticlă înlăturând surplusul de sare şi se toarnă ulei, lăsând un spaţiu în gâtul sticlei pentru amestecare.

Se fierbe sticla 30 de minute şi se lasă să se răcească în apa în care a fiert, apoi se depozitează într-un loc răcoros şi ferit de lumină.

Ardei picanti pentru iarna

Ardei_picanti_pentru_iarna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.