Ardei pentru umplut in suc de rosii

Printeaza

Ardei pentru umplut in suc de rosii din: ardei, suc de rosii.

Ingrediente:Ardei pentru umplut in suc de rosii

  • ardei
  • suc de rosii

Mod de preparare:

Se aleg ardei nu prea mari, dar foarte proaspeţi. Se scot cotoarele, seminţele, cei iuţi nu se pun, se spală, se scurg bine de apă, aşezându-i pe o tavă sau pe o planşetă, cu gura în jos.

Se aburesc într-un tifon sau într-o sită, după care se pun unul într-altul şi se aşează în borcane. Se toarnă deasupra sucul de roşii uşor sărat (o jumătate de linguriţă sare la un litru suc).

Prima zi se sterilizează (se fierb la bain-marie) 20-25 de minute, iar a doua zi, 10-15 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.