Ardei iuti in otet

Printeaza

Ardei iuti in otet din: ardei iuti, otet, sare grunjoasa.

Ingrediente:Ardei_iuti_in_otet

  • 500 g ardei iuti
  • 300 ml otet
  • 4 linguri sare grunjoasa

 

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală foarte bine, se curăţă de eventualele frumzuliţe şi se purrîntregi în borcane.

Oţetul şi tot atâta apă se pun la fiert cu sarea. Se toarnă soluţia clocotită peste ardei. Se astupă şi se întorc borcanele cu gura în jos lăsându-le să se răcească pe capac.

Ardei iuti in otet

Ardei_iuti_in_otet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.