Ardei grasi umpluti cu nuci pecan si avocado

Printeaza

Ardei grasi umpluti cu nuci pecan si avocado din: ardei graşi roşii, nuci pecan, seminţe de susan sau cânepă, ceapă albă sau roşie, suc de lămâie, ardei, sare, mix mexican, avocado, coriandru.

Ardei grasi umpluti cu nuci pecan si avocado

Ingrediente:

  • 2 ardei graşi roşii
  • 1/2 ceaşcă de nuci pecan
  • 1/4 ceaşcă de seminţe de susan sau cânepă
  • 1/4 ceaşcă de ceapă albă sau roşie, tocată
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 jumătate de lingură de ardei, tocat
  • 1/4 de linguriţă de sare
  • 1/2 lingură de mix mexican
  • 1/2 ceaşcă de avocado, feliat
  • 2 linguri de coriandru

Mod de preparare:

Tăiaţi ardeii graşi roşii în jumătate şi imaturaţi cozne şi seminţele.

Intr-un mixer, procesaţi nucile pecan, seminţele de câ­nepă sau susan, sucul de lămâie, ardeiul, sarea şi mixul mexican.

Umpleţi fiecare jumătate de ardei gras roşu cu mixtură pre­parată şi garnisiţi cu felii de avocado şi coriandru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.