Ardei grasi umpluti cu carne de vita

Printeaza

Ardei grasi umpluti cu carne de vita din: ardei, carne de vita, sare, piper, orez, franzela, ou, ulei, supa, rosii, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Ardei umpluti cu carne de vita

  • 12 ardei graşi
  • 600 g carne de vită
  • sare
  • piper
  • 50 g orez
  • 1 felie de franzelă
  • 1 ou
  • 120 ml ulei sau margarină
  • 1 lingură cu făină
  • 1 l supă
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 ceapă
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Spălaţi ardeii pentru umplut, tăiaţi-le un capac în jurul codiţei şi îndepărtaţi-le seminţele. Daţi carnea şi ceapa prin maşina de tocat, adăugaţi felia de franzelă înmuiată şi bine stoarsă, piperul şi oul crud. Sotaţi 3-4 minute tocătura.

Omogenizaţi amestecul, umpleţi ardeii, acoperiţi-le des­chiderea cu felii de roşii, prăjiţi-i puţin pe toate feţele şi puneţi-i la fiert.

Separat, pregătiţi un rântaş neprăjit din 60 g grăsime şi făină, stingeţi cu supă pastă de roşii dezlegată, sare şi piper. Turnaţi sosul peste ardei. Fierbeţi ardeii la foc domol şi, când sunt gata, puneţi verdeaţă tocată mărunt.

Aduceţi-i la masă pe platou, decoraţi cu pătrunjel şi smântână.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.