Ardei grasi umpluti cu branza de capra

Printeaza

Ardei grasi umpluti cu branza de capra din: ardei grasi, usturoi, branza telemea de capra, ulei de masline, miere, sare.

Ingrediente:Ardei_grasi_umpluti_cu_branza_de_capra

  • 10-12 ardei grasi micuti
  • 5 catei de usturoi
  • 500 g branza telemea de capra
  • 100 ml ulei de masline
  • 20 ml miere
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălăm ardeii şi le scoatem cotorul cu grijă, pentru a nu se crăpa. Curăţăm usturoiul şi îl tocăm mărunt.

Zdrobim brânza cu o furculiţă. Amestecăm brânza cu usturoi şi cu miere şi stropim cu ulei de măsline.

Umplem ardeii cu amestecul de brânză. Stropim totul cu ulei de măsline.

Ii aşezăm cu scobitura în sus într-o tavă şi îi coacem în cuptorul încins timp de 25 de minute, la foc mediu.

Ardei grasi umpluti cu branza de capra

Ardei_grasi_umpluti_cu_branza_de_capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.