Ardei grasi in saramura

Printeaza

Ardei grasi in saramura din: ardei, sare, apa.

Ingrediente:

  • ardei
  • apa
  • sare

Mod de preparare:

Se aleg şi se curăţă la fel ca şi pentru reţetele anterioare. Se spală bine, se lasă să se scurgă şi se opăresc trei-patru minute.

Se scot, se scurg bine de apă şi se aşează în borcane, unul în altul, cu atenţie, pentru a nu se rupe. In acest mod încap mai muilţi ardei în borcan.

Se umplu apoi borcanele cu apa în care au ifost opăriţi ardeii. Se fierb la bain-marie, prima zi, 25-30 de mimute, iar a doua zi, 10-15 minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.