Ardei cu sufleu de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de ardei cu: oua, faina, unt, lapte, branza, cascaval, sare.

Ingrediente:Ardei_cu_sufleu_de_branza

  • 6 ardei graşi
  • 2 ouă
  • 1 lingură cu făină
  • 2 linguri cu unt
  • 1 1/2 ceşcuţe cu lapte sau apă
  • 200 g brânză rasă
  • 150 g caşcaval
  • sare

 

Mod de preparare:

Prăjeşte uşor făina cu o lingură cu unt. Stinge cu lapte şi amestecă energic până obţii un sos gros. Adaugă brânza rasă şi un praf de sare.

Incorporează gălbenuşurile şi albu­şurile bătute spumă. Taie la fiecare ardei gras câte un căpăcel. Scoate cu grijă cotorul, seminţele şi nervurile.

Umple-i cu amestecul de brânză. Aşază-i într-o tavă unsă cu unt şi rade caşcaval deasupra. Lasă-i la cuptor până se topeşte caşcavalul, aproximativ 15 minute.

Ardei cu sufleu de branza

Ardei_cu_sufleu_de_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.