Ardei copti marinati

Printeaza

Ardei copti marinati din: ardei, usturoi, ulei de masline,  patrunjel, piper.

Ingrediente :Ardei copti marinati

  • 6 ardei (3 rosii si 3 galbeni)
  • 4 catei de usturoi
  • 150 ml ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoateti coditele de la ardei, taiati-i in doua si curatati- i de seminte si nervuri. Ungeti-i cu putin ulei si puneti-i la copt pe gratar (cinci minute pe fiecare parte).

Puneti intr-un castron ardeii si usturoiul taiat marunt. Turnati peste ei restul de ulei si adaugati putin piper.

Dupa ce s-au racit, acoperiti castronul cu o folie extensibila si lasati-i la marinat (la temperatura camerei) circa 3 ore.

Cand ii serviti, presarati-i cu patrunjel verde tocat.

Pot fi consumati ca aperitiv sau ca garnitura langa gratar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.