Ardei conservati fara sare

Printeaza

Speli ardeii, scoţi cotoarele, îi scutur bine de seminţe şi îi aşezi într-un vas mare. Torni peste ei apă clocotită să-i acopere. Acoperi vasul cu un şervet gros şi îl laşi să stea astfel până când apa este aproape rece.

Scoţi ardeii, îi scur­gi şi îi pui într-un borcan mare de sticlă, fără a-i turti. Torni deasupra apă rece, nefiartă. Ii laşi 5-10 minute şi dacă este nevoie mai torni apă, pentru ca ardeii să fie bine acoperiţi.

Adaugi 5 linguri de ulei la fiecare borcan, apoi legi cu celofan dublu şi le păstrezi la loc răcoros şi uscat. Iarna scoţi canti­tatea dorită, cu lingura de lemn, şi legi iar borcanul. Se folo­sesc pentru umplut şi prepararea unor mâncăruri.

Ardei conservati fara sare

Ardei conservati fara sare

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ardei pentru umplut la borcan
  • ardei gras pentru iarna
  • ardei pt umplut pe iarna
  • ardei gras la borcan pentru iarna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.