Ardei capia umpluti cu branza dulce

Printeaza

Ardei capia umpluti cu branza dulce din: ardei, branza, marar, ceapa, salata, oua, smantana.

Ingrediente:Ardei capia umpluti cu branza dulce

  • 6-8 ardei capia mari
  • 200 g brânză dulce
  • 100 g brânză de burduf sau brânză cu mucegai
  • mărar tocat
  • ceapă verde
  • frunze de salată
  • 3 ouă fierte tari
  • smântână

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ardeii şi spălaţi-i, tăiaţi căpăcele în jurul cozilor, scoateţi seminţele, lăsaţi să se scurgă. Amestecaţi brânza dulce cu cea de burduf, omogenizaţi, adăugaţi ceapă tocată şi mărar, subţiaţi amestecul cu smântână.

Umpleţi ardeii şi aşezaţi-i pe platou mare, ornat cu frunze de salată, alternând culoarea ardeilor cu felii de ou fiert tare.

Serviţi fară să ţineţi la rece, cu pâine proaspătă de casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.