Ardei capia umpluti cu branza de vaci

Printeaza

Ardei capia umpluti cu branza de vaci din: telemea, branza de vaci, unt, ardei.

Ingrediente:Ardei capia umpluti cu branza de vaci

  • 50 g telemea desâratâ
  • 50 g branză de vaci
  • 10 g unt
  • 2 ardei

 

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii, se taie la capete şi se curăţă inte­riorul.

Se umplu cu pasta de branză amestecată bine cu untul şi telemeaua.

Se pun la rece 1-2 ore, apoi se taie în felii de 1 cm grosime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.