Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Aperitive usoare
PrinteazaUngeţi felii de pâine subţiri, fără coajă, cu foarte puţin unt şi completaţi cu garnituri variate, cum ar fi:
- 1 felie de roşie, 1 rondea de ou fiert şi 1/2 de măslină
- 1 -2 sardele bine scurse de ulei şi 1 felioară de lămâie
- 1 ciupercuţă friptă pe tavă, stropită cu zeamă de lămâie, sărată şi piperată, după gust
- 1 felie de jambon afumat şi fiert, cu castraveciori
- 1 felie de roşie, file de scrumbie sau hering rulat pe 1 măslină
- 1 felie de ficat fript şi castraveciori acri
- brânză de vaci combinată cu brânză telemea puţin sărată şi mărar tocat
- 1 felie de lebăr şi 1 rondea de ou fiert
- şuncă tocată mărunt, frecată cu unt.
- pastă de peşte cu maioneză
- ciuperci călite, combinate cu maioneză, ceapă şi piper
- sardele zdrobite, frecate cu margarină, muştar, piper, ceapă rasă şi zeamă de lămâie
- pateu de ficat combinat cu unt, ceapă, piper, ou fiert şi puţină smântână
- brânză grasă de vaci combinată cu jumătate cantitate telemea, cu mărar verde sau cu frunze de ţelină tocate fin
Aperitive usoare
Pofta buna!
Aperitive cu somon si caviar
Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente: 6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]