Aperitive pentru masa de Paşti (2016)

Printeaza

Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti:

Aperitive_cu_spanac_si_branza_12

Reteta zilei: Aperitive cu spanac si branza

Aperitive cu spanac si branza din: ulei de masline, spanac, ceapa verde, usturoi, sare, piper, nucsoara, branza, faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, unt, ou, lapte batut. Poate te intereseaza si: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii   Ingrediente pentru […]

Aperitive_cu_sparanghel_si_prosciutto _04

Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto

Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente:  1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul la foc mediu. Între timp, inveliti sparanghelul in prosciutto.   Puneti […]

Aperitive_cu_crema_de_branza_avocado_si_masline

Aperitive cu crema de branza, avocado si masline

Aperitive cu crema de branza, avocado si masline din: apa, faina, unt, oua, ulei, avocado, zeama de lamaie, usutroi, masline verzi cu ardei, sare, branza feta.   Ingrediente: 80 ml apa 50 g faina 40 g unt 2 oua, la temperatura camerei ulei pentru uns Pentru crema: 1 avocado foarte copt 2 linguri zeama lamaie […]

Aperitive pentru masa de Paşti:

Gustari_cu_mozzarella_si_rosii

Gustari cu mozzarella si rosii

Gustari cu mozzarella si rosii din: branza mozzarella, rosii, paine, masline, ulei. Ingrediente: 16 felii branza mozzarella 8 felii rosii 8 felii paine 100 g masline feliate ulei pentru tava   Mod de preparare: Tava mare a aragazului se unge cu ulei si se lasă apoi deoparte, până la folosire. Feliile de pâine se decupează […]

Gustari_cu_crema_de_branza_06

Reteta zilei: Gustari cu crema de branza

Gustari cu crema de branza din: bagheta, unt topit, crema de branza, ceapa verde, marar, usturoi, piper, salam, castravete.   Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii 2 lingurite unt topit Ingrediente crema branza: 240gr crema de branza 2 cepe verzi, tocate ¼ cana marar tocat 1 catel de usturoi, pisat ⅛ lingurita piper negru proaspat macinat […]

Gustari_cu_somon_afumat

Gustari cu somon afumat

Gustari cu somon afumat din: blinii cu marar, toast, crema de branza cu piper, somon afumat, sfecla rosie, marar. Ingrediente:  20 blinii cu mărar sau toast tăiat bucăţi mici 150 g cremă de brânză cu piper 160 g somon afumat 1 sfeclă roşie fiartă, tocată mărunt mărar prospat, pentru ornat     Mod de preparare: […]

Aperitive pentru masa de Paşti:

Aperitive cu oua de prepelita si rosii cherry

Aperitive cu oua de prepelita si rosii cherry din: ouă de prepeliţă, ouă de găină, roşii, roşii cherry sau roşii obişnuite mici, unt, ierburi aroma­te: mărar, pătrunjel, tarhon, cimbru. Ingrediente: 8 ouă de prepeliţă 4 ouă de găină 4 roşii 8 roşii cherry sau roşii obişnuite mici 2 linguri unt 2-3 legături ierburi aroma­te: mărar, pătrunjel, tarhon, cimbru Mod de […]

Aperitive cu halloumi si spanac

Aperitive cu halloumi si spanac din: unt, usturoi, garam masala, spanac, halloumi, chifle. Ingrediente: 2 linguri unt 2 catei usturoi 2 lingurite garam masala 160gr spanac 500gr branza halloumi 4 chifle Mod de preparare: Incălzeşte 2 linguri de unt într-o oală mare, împreună cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 2 linguriţe de garam masala. […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.