Aperitive pentru masa de Craciun

Printeaza

Aperitive pentru masa de Craciun:

Restaurantedelux.ro

Aperitive din mere, oua si hering marinat

Aperitive_din_mere_oua_si_hering_marinatAperitive din mere, oua si hering marinat din: hering marinat, ulei, oua, morcovi, ceapa verde, mere, mustar, sare, piper. Ingrediente: 200 g hering marinat 50 ml ulei 2 ouă 4 morcovi 2 cepe verzi 4 mere muștar sare piper   Mod de preparare: Se pun morcovii la fiert. După ce s-au fiert se toacă mărunt.…Read more »

Aperitive cu somon si branza

Aperitive_cu_somon_si_branzaAperitive cu somon si branza din: castraveti, file de somon afumat, lamaie, branza de vaci, branza de oaie, piper. Ingrediente: 2 castraveti mari 200 g file de somon afumat 1/2 lamaie 175 g branza de vaci 175 g branza veche de oaie piper   Mod de preparare: Speli castraveţii şi îi tai în patru. îi…Read more »

 

Aperitive cu carne tocata

Aperitive_cu_carne_tocataAperitive cu carne tocata din: carne tocata, usturoi verde, ceapa verde, nuca, ou, busuioc verde, ierburi provensale, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocata (porc, pasare) 2 fire de usturoi verde 4 fire de ceapa verde 2 linguri cu nuca macinata fin 1 ou 1 lingura cu busuioc verde tocat marunt 1 lingurita cu…Read more »

Aperitive cu prosciutto si castravete murat

Aperitive_cu_prosciutto_si_castravete_muratAperitive cu prosciutto si castravete murat din: prosciutto, branza de vaci, smantana, branza gorgonzola, castravete murat, ardei gras, marar si sare. Ingrediente: 150 g prosciutto 200 g branza de vaci 125 ml smantana 50 g branza gorgonzola 1 castravete murat 1/2 ardei gras rosu marar sare   Mod de preparare: Curaţă castravetele murat, taie-l în…Read more »

Aperitive din ficat de pasare cu ciuperci

Aperitive_din_ficat_de_pasare_cu_ciuperciAperitive din ficat de pasare cu ciuperci din: ciuperci negre uscate, salota, margarina, ficat de pasare, branza de vaci, oua, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 20 g ciuperci negre uscate 1 salota 15 margarina 20 g ficat de pasare 150 g branza de vaci 2 oua 1 lingura cu ulei de floarea…Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.