10 Aperitive pentru Masa de Craciun (usor de preparat)

Printeaza

Aperitive pentru Masa de Craciun:

Canape_uri_cu_branza_si_ardei_gras

Aperitive cu branza si ardei gras

Aperitive cu branza si ardei gras din: brânză halloumi (sau altă brânză semigrasă de oaie şi vacă), smântână, ardei gras roşu, ardei gras galben, şalotă, castraveţi muraţi, usturoi, sare de mare, ouă, iaurt de băut, făină, sare. Ingrediente: 300 g brânză halloumi (sau altă brânză semigrasă de oaie şi vacă) 3 linguri de smântână 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 şalotă 3 castraveţi muraţi 1 […]

Aperitive_cu_cascaval_si_rosii_cherry

Aperitive cu cascaval si rosii cherry

Aperitive cu cascaval si rosii cherry din: caşcaval, ou, faina, praf de copt, ardei vrezi, rosii cherry, ulei, sare. Ingrediente: 250 g caşcaval 1 ou 2 linguri de făină 1 vârf de cuţit praf de copt 500 g ardei verzi 300 g roşii cherry ulei pentru prăjit sare Mod de preparare: Dă caşcavalul pe răzătoarea mică. […]

Aperitive_cu_legume_oua_fierte_si_somon_afumat

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat din: somon afumat, paine de secara, castravete, crema de branza, pasta de hrean, maioneza, oua fierte, pudra de ardei iute, chives, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  100g de somon afumat 4 felii de pâine de secară cu seminţe 1/3 de castravete 80g

Bruschete_cu_pasta_de_gogonele_coapte_cu_mustar

Bruschete cu pasta de gogonele coapte cu mustar

Bruschete cu pasta de gogonele coapte cu mustar din: pâine rustică, gogonele uşor pârguite, ouă,  muştar, ulei, lamaie, rosie, sare, piper negru. Ingrediente: 8 felii groase de pâine rustică 6-7 gogonele uşor pârguite, de mărime mijlocie 2 ouă 1 linguriţă muştar 100 ml ulei 1 lămâie 3 căţei de usturoi 1 roşie mică sare piper negru măcinat Mod de […]

Aperitive_cu_branza_Roquefort

Aperitive cu branza Roquefort

Aperitive cu branza Roquefort din: lapte, smantana, oua, branza roquefort, chives, unt, sare, piper. Ingrediente: 300 ml lapte 300 ml smantana 6 oua 150 g branza Roquefort 1 legatura chives unt sare piper   Mod de preparare: Pune într-un vas pe foc laptele, smântână şi brânza sfărâmată. Lasă până ce se topeşte brânza. Dă deoparte […]

Bruschete_cu_avocado_ansoa_si_busuioc

Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc

Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc din: file de ansoa marinat, bagheta, avocado copt, rosii, patrunjel, lamaie, usturoi, ulei de masline, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie cu file de ansoa marinat 150 g 1 bagheta 1 avocado copt 2-3 rosii patrunjel verde 1 lamaie 2-3 catei de usturoi ulei de masline frunze de busuioc sare piper Mod de preparare: Curăţă avocado […]

Aperitive_cu_crema_de_cascaval

Aperitive cu cremă de caşcaval

Aperitive cu cremă de caşcaval din: lapte, apa, unt, faina, oua, sare, cascaval, unt, verdeata. Ingrediente: pentru aluat: 1/2 pahar lapte 1/2 pahar apa 150 g unt 140 g faina 5 oua 1 praf de sare pentru crema: 200 ml lapte 1 1/2 lingura faina 200 g cascaval 250 g unt 1 lingurita verdeata tocata […]

Bruschete_cu_sos_pesto_lamaie_si_avocado

Bruschete cu sos pesto, lamaie si avocado

Bruschete cu sos pesto, lamaie si avocado din: baghetă, pesto verde, roşii cherry, avo­cado, ulei de măsline, busuioc uscat, frunze de valeria­nă, busuioc uscat, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1/2 baghetă 100 g pesto verde 200 g roşii cherry 1 avo­cado 2 linguri ulei de măsline 1 lingură busuioc uscat câte­va frunze de valeria­nă busuioc uscat mărunţit zeama de la 1/2 lămâie sare piper […]

Aperitive_cu_gorgonzola_si_nuca

Aperitive cu gorgonzola si nuca

Aperitive cu gorgonzola si nuca din: aluat, ou, gorgonzola, telina, zeama  de lamaie, miez de nuca, radicchio, unt. Ingrediente: 400 g aluat pentru foitaj 1 ou 150 g gorgonzola 50 g telina zeama de la 1/2 lamaie 20 g miez de nuca 25 g radicchio rosie 1 lingura unt pentru tava   Mod de preparare: […]

Bruschete_cu_crema_de_branza_castravete_si_somon_afumat_06

Reteta zilei: Bruschete cu crema de branza, castravete si somon afumat

Bruschete cu crema de branza, castravete si somon afumat din: castravete, otet de mere, suc de lamaie, zahar, sare de mare, paine cu cereale, crema de branza, ceapa rosie, ceapa, piper, capere, ulei de masline, somon afumat.   Ingrediente: 1 castravete 1 ½ linguri otet de mere 1 ½ lingurite suc proaspat de lamaie 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.