Aperitive gustoase pentru masa de Revelion

Printeaza

Aperitive pentru masa de Revelion:

Aperitive gustoase pentru masa de Revelion

 

Aperitive cu anşoa

Aperitive cu anşoaO reteta de aperitive cu fileuri de ansoa, ceapa, cartofi, limete, zahar tos, sare, piper si lamaie. Ingrediente: un pachet de foitaj 150 g fileuri de anşoa din conservă o ceapă un sfert de linguriţă de boia iute 3 cartofi două limete o linguriţă de zahăr tos sare piper lămâie   Mod de preparare: Cartofii…

Read more »

Aperitive cu pastă de peşte si caşcaval

Aperitive cu pastă de peşte si caşcavalO reteta de aperitive cu pasta de peste si cascaval din: paine, pasta de ansoa, smantana, cascaval si unt. Ingrediente: 3-4 felii de pâine (de o zi) 1 tub pastă de anşoa 1 lingură smân­tână 100 g caşcaval 2 linguri unt   Mod de preparare: Cureţi feliile de pâine de coajă, apoi le tai pătrate…

Read more »

Aperitive colorate

Aperitive colorate  Ingrediente: 1 salată 1 roşie 600 g caşcaval 150 g şuncă presată 100 g unt 200 g brânză de vaci 1 ceapă 1 legătură de mărar 1 plic boia dulce 3 ouă 3 linguri făină 100 g măsline 1 fir de praz 1 strugure negru 1 gogoşar bicarbonat piper   Mod de preparare: Tai…

Read more »

Aperitive din roşii cu brânză

Aperitive din roşii cu brânză  Ingrediente: 4 roşii 300 g brânză de vaci 1 legătură de mărar 2 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Fărâmiţezi brânza de vaci, pui sare şi piper după gust, adaugi untul şi freci până devin ca o cremă. Tai mărarul mărunt, îl adaugi în compoziţia pe care o dai la rece pen­tru…

Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu sos si branza de capra

Bruschete_cu_sos_si_branza_de_capra_06Bruschete cu sos si branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.   Ingrediente pentru sos: 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa, taiata felii subțiri 1 catel…

Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si capsuni

Bruschete_cu_branza_de_capra_si_capsuni_04Bruschete cu branza de capra si capsuni din: capsuni, otet balsamic, ulei de masline, busuioc, branza de capra, bagheta.   Ingrediente: 2 cesti capsuni feliate 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 2 linguri de busuioc proaspat,tocat 60 gr branza de capra 1 bagheta, feliata   Mod de preparare: Intr-un castron mic combinati…

Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete_cu_branza_si_ciuperci_14Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza.   Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii ulei de masline 2 cepe, tocate 1 catel de usturoi, tocat 300gr ciuperci ¼ lingurita de sare Piper negru proaspat macinat ⅓ pahar vin alb sec 1 lingura…

Read more »

Bruschete cu chutney de ceapă

Bruschete_cu_chutney_de_ceapaBruschete cu chutney de ceapă din: bagheta, branza dulce, prosciutto, ceapa rosie, stafide, zahar, zahar brun, otet de mere, vin, cuisoare, foi de dafin, scortisoara, sare. Ingrediente: 1 bagheta 100 g branza dulce 100 g prosciutto pentru chutney: 500 g ceapa rosie 75 g stafide 150 g zahar 150 g zahar brun 350 ml otet…

Read more »

Bruschete cu naut si romzarin

Bruschete_cu_naut_si_romzarinBruschete cu naut si romzarin din: franzela, naut, ceapa, usturoi, rosii, boia dulce, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 franzela 1 cutie cu naut 1 ceapa 5 catei de usturoi 1 cutie cu rosii decojite 1 lingurita cu boia dulce rozmarin ulei sare piper   Mod de preparare: Pune năutul la fiert în apă cu…

Read more »

Bruschete cu usturoi, rosii si masline

Bruschete_cu_usturoi_rosii_si_maslineBruschete cu usturoi, rosii si masline din: paine, rosii, usturoi, masline, ulei de masline, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 8 felii de paine 4 rosii 4 catei de usturoi 1 lingura cu masline rondele 3 linguri cu ulei de masline oregano sau busuioc parmezan sare piper   Mod de preparare: Taie roşiile mărunt, în cubuleţe.…

Read more »

Bruschete cu salata si parmezan

Bruschete_cu_salata_si_parmezanBruschete cu salata si parmezan din: paine, usturoi, rosii, busuioc, ceapa, ardei gras, ulei de masline, ierburi aromatice, sare. Ingrediente: 1 paine neagra 5 catei de usturoi 6 rosii 1 legatura de busuioc 1 ceapa 1 ardei gras ulei de masline otet cu ierburi aromatice sare   Mod de preparare: Taie pâinea în felii grosuţe…

Read more »

Incoming search terms:

  • aperitive revelion gustoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.