Aperitive din creveti cu miere

Printeaza

Aperitive din creveti cu miere din: creveti, usturoi, paine, masline, miere, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Aperitive din creveti cu miere

  • 32 creveţi
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 pâine
  • ulei de măsline
  • miere
  • 4 rămurele de pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Foloseşte pâine mai veche de o zi, pe care o tai în felii. Curăţă usturoiul, taie-l în jumătate şi freacă feliile de pâine cu el. Spală pătrunjelul şi usucă-l bine. Curăţă creveţii, înlăturând capete şi cozile. Intr-o tigaie, pune 3 linguri cu ulei de măsline şi prăjeşte feliile de pâine pe ambele părţi.

Lasă-le să se scurgă pe un prosop de hârtie şi să se răcească. Crestează creveţii în două, fără a-i deschide.

Prăjeşte-i la foc mare, adăugând 2 linguri cu miere. Lasă-i să se caramelizeze 2 minute, amestecând continuu.

Pune câte 2 bucăţi de creveţi pe fiecare felie de pâine, sărează şi piperează. Decorează cu frunze de pătrunjel.

 

Aperitive din creveti cu miere

Aperitive din creveti cu miere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.