Aperitive de Craciun

Printeaza

Aperitive de Craciun:

Aperitive_cu_pepperoni_si_anghinare

Aperitive cu pepperoni si anghinare

Aperitive cu pepperoni si anghinare din: pastă harissa, ciabatta, pastă de tomate, ceapa verde, inimi de anghinare conservate, pepperoni, seminţe de fenicul, rucola. Ingrediente: 2 x 1/2 ciabatta 4 linguriţe cu pastă harissa 4 linguriţe cu pastă de tomate 4-6 cepe verzi, tăiate şi tocate 170 g inimi de anghinare conservate, scurse 110 g pepperoni feliat 2 linguriţe cu seminţe de […]

Aperitive_cu_pasta_de_peste_si_unt

Aperitive cu pasta de peste si unt

Aperitive cu pasta de peste si unt din: ulei, apa, faina, oua, peşte în ulei, telina, ceapă roşie, unt, piper negru mcinat, sare. Ingrediente: 100 ml ulei 200 ml apă 150 g făină 5 ouă Pentru pasta de peşte: 1 conservă (350 g) peşte în ulei 2 tulpini de ţelină 1 ceapă roşie 100 g unt piper negru […]

Aperitive_cu_naut_si_menta

Aperitive cu naut si menta

Aperitive cu naut si menta din: năut, ceapa, usutroi, amidon, chimen, sare, piper, menta, patrunjel verde, susan, mac. Ingrediente: 1 conservă (400 g) năut fiert 1 ceapă mică 1-2 căţei de usturoi 1 linguriţă amidon 1/4 linguriţă chimen măcinat sare piper câteva frunze de mentă pătrunjel verde 50 g seminţe de susan 50 g seminţe […]

Aperitive_cu_avocado_branza_si_mac

Aperitive cu avocado, branza si mac

Aperitive cu avocado, branza si mac din: telemea sau brânză de burduf, avocado, zeama de lămâie, unt, sare, piper alb măcinat, boia dulce, ardei, ceapă verd, mărar, seminţe de mac şi de susan. Ingrediente: 50 g telemea sau brânză de burduf 1 avocado zeama de la 1 lămâie 1 linguriţă unt sare piper alb măcinat boia […]

Aperitive_cu_nuci_gorgonzola_si_miere

Aperitive cu nuci, gorgonzola si miere

Aperitive cu nuci, gorgonzola si miere din: oua, lapte, unt, faina, sare, gorgonzola, nuci, smantana, miere. Ingrediente: 4 ouă 250 ml lapte 100 g unt 200 g făină sare Pentru umplutură: 150 g gorgonzola 50 g nuci tocate 3 linguri smântână 1 lingură miere     Mod de preparare: Pui la fiert laptele cu untul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.