Aperitive cu pate de somon si struguri

Printeaza

Aperitive cu pate de somon si struguri din: pate de somon, pâine, maioneză, pătrunjel, boabe de struguri.

Aperitive_cu_pate_de_somon_si_struguri

Ingrediente:

  • 100g pate de somon
  • 4 felii de pâine
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 legătură mare de pătrunjel
  • câteva boabe de struguri

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui pahar, decupaţi rondele din feliile de pâine. Tăiaţi boabele de struguri în jumătăţi şi tocaţi fin pătrunjelul. Puneţi maioneza într-o farfurie şi pătrunjelul pe alta.

Daţi marginile rondelelor de pâine mai întâi prin maioneză şi apoi prin pătrunjel, întindeţi pate pe fiecare rondea şi apoi aşezaţi una peste alta câte două rondele. Decoraţi partea de sus cu strugurii tăiaţi.

Se consumă imediat sau se acoperă cu folie şi se păstrează la frigider până la servire.

Aperitive cu pate de somon si struguri

Aperitive_cu_pate_de_somon_si_struguri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.