Aperitive cu masline si ardei

Printeaza

Aperitive cu masline si ardei din: bagheta, masline, ulei de masline, ceapa verde, usturoi, ardei, cascaval, ceapa rosie, busuioc.

Ingrediente: Aperitive_cu_masline_si_ardei

  • 1 baghetă
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 fir ceapă verde, tocat
  • 1 căţel usturoi, tocat
  • 2 ardei capia
  • 50 g caşcaval
  • 2 cepe roşii
  • 1 legătură frunze busuioc

Mod de preparare:

Tai bagheta felii şi le ungi cu ulei de măsline, după gust. Incingi cuptorul. Toci ceapa roşie julien, iar ardeii fâşii după ce îi cureţi de cotor şi seminţe.

Pui măslinele, restul de ulei, ceapa verde şi usturoiul într-un blender şi mixezi până se formează o pastă.

Ungi fiecare felii de baghetă cu pastă de măsline, peste care aşezi fâşii de ardei şi puţină ceapă şi dai la cuptor.

Laşi până se rumenesc feliile pe margini, iar cu 5 minute înainte de a le scoate, pui frunze de busuioc şi presari caşcaval răzuit.

Aperitive cu masline si ardei

Aperitive_cu_masline_si_ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.