Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat

Printeaza

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat din: somon afumat, paine de secara, castravete, crema de branza, pasta de hrean, maioneza, oua fierte, pudra de ardei iute, chives, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente: Aperitive_cu_legume_oua_fierte_si_somon_afumat

  • 100g de somon afumat
  • 4 felii de pâine de secară cu seminţe
  • 1/3 de castravete
  • 80g cremă de brânză
  • 1 linguriţă de pastă de hrean
  • 1 lingură de maioneză
  • 4 ouă fierte tari
  • pudră de ardei iute
  • 6-8 fire de chives
  • pătrunjel pentru ornat
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se taie feliile de pâine în pătrate egale şi se ung cu crema de brânză amestecată cu pasta de hrean, sare şi piper. Se adaugă câteva fire de chives tocate fin, felii
subţiri de castravete şi bucăţele de somon afumat. Se ornează cu fire de pătrunjel.

Ouăle se decojesc, se taie pe jumătate şi se scot gălbenuşurile. Acestea se pasează cât mai fin, şi se amestecă cu maioneza, sare, piper şi pudră de ardei iute.

Cu ajutorul unei linguriţe, se umplu ouăle cu amestecul de gălbenuşuri, după care se adaugă bucăţele de somon.

Se ornează cu chives şi feliuţe de castravete.

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat

Aperitive_cu_legume_oua_fierte_si_somon_afumat

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune aperitivele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.