Aperitive cu branza Roquefort

Printeaza

Aperitive cu branza Roquefort din: lapte, smantana, oua, branza roquefort, chives, unt, sare, piper.

Ingrediente:

 

  • 300 ml lapte
  • 300 ml smantana
  • 6 oua
  • 150 g branza Roquefort
  • 1 legatura chives
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune într-un vas pe foc laptele, smântână şi brânza sfărâmată. Lasă până ce se topeşte brânza.

Dă deoparte şi lasă să se răcească. Bate ouăle cât mai bine, adaugă amestecul lichid, sare şl piper după gust, frunzele de chives tocate,

Unge cu unt formele de copt şi toarnă compoziţia. Aşază formele într-o tavă şi toarnă apă caldă cât să ajungă la trei sferturi din înălţimea formelor.

Dă la cuptor pentru 40-45 de minute, la 150°C.

Lasă-le să se răcorească înainte de a le scoate din forme şi serveşte-le alături de salată verde.

Aperitive cu branza Roquefort

Aperitive_cu_branza_Roquefort

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.